040 213 01 12

Xellamagazine online

Registratie (vervolg)kliks na ontvangst e-mailing

Copernica registreert automatisch op welke links een ontvanger heeft geklikt. Dat geldt niet voor de pagina’s die hij daarna bezoekt. De voor Xellamagazine ontwikkelde handige koppeling tussen Copernica, Website en Zerniq CMS registreert deze vervolgkliks wel. Zo krijgt de redactie inzicht in het klikgedrag nadat een e-mailing verstuurd is. In dit geval zijn de artikelen (webpagina's) voorzien van de tags Duurzaam, Kosten en Innovatie. De bezochte pagina's worden niet alleen opgeslagen en gekoppeld aan de profielgegevens van de bezoeker in een database. Maar ook gemarkeerd als interessegebied in Copernica.

Resultaat

Segmentering interesses voor e-mailing. Deze verrijking van de database maakt scherpe segmentering op interesses mogelijk. De redactie gebruikt dit inzicht om de onderwerpkeuze voor volgende edities te bepalen. Zo ontwikkelt u snel en efficiënt content. Abonnees van e-mailings hebben hier ook daadwerkelijk behoefte aan.

Oplossing: Koppeling Copernica, Website en Zerniq CMS.

Beproefde oplossingen

Alleen vertellen wat we kunnen betekenen in websites, e-mailmarketing en webapplicaties is niet voldoende. Transparant als we zijn, gaan we graag een stap verder. We tonen onze effectieve, gestructureerde aanpak ook aan met beproefde, succesvolle cases voor opdrachtgevers. Laat u dus inspireren door de slimme, renderende oplossingen die we de afgelopen jaren ontwikkeld en gerealiseerd hebben.