040 213 01 12

Itho kerst e-mailing

Goed doel in plaats van kalender

Itho wilde met kerst iets anders doen dan de traditionele kalender versturen. Het ontwikkelde concept is simpel, sympathiek en 100% MVO. Itho reserveerde een bedrag en selecteerde 3 goede doelen. In een persoonlijke en opgemaakte e-mail vroeg Itho relaties op de website een goed doel te kiezen. In een Flash-animatie konden ze op een kerstboom met logo’s (als kerstballen) van goede doelen klikken. De keuze werd gelogd en de relaties kregen een persoonlijk bedankje.

Resultaat: sympathiek en kostenbesparend

Relaties beleefden de e-mailing als een zeer sympathiek contactmoment. Bovendien is de database van Itho verrijkt met persoonlijke voorkeuren. Maar vooral zorgde de kerstactie voor een besparing op drukwerk, handling en portokosten.

Nieuwsgierig? Bekijk kerstmailing Itho 

Oplossing: koppeling Copernica en Flash

SUCCESMODEL

Beproefde oplossingen

Alleen vertellen wat we kunnen betekenen in websites, e-mailmarketing en webapplicaties is niet voldoende. Transparant als we zijn, gaan we graag een stap verder. We tonen onze effectieve, gestructureerde aanpak ook aan met beproefde, succesvolle cases voor opdrachtgevers. Laat u dus inspireren door de slimme, renderende oplossingen die we de afgelopen jaren ontwikkeld en gerealiseerd hebben.