040 213 01 12

Extranet de Woningcoaches

Maatwerk extranet onderstreept professionaliteit en optimaliseert bedrijfsproces

Een web based maatwerkoplossing, zoals een extranet of online applicatie voor een bedrijfsproces, is haalbaar en betaalbaar. Ook voor bedrijven zonder 500+ medewerkers.

AV2 de Woningcoachesis is gespecialiseerd in het optimaal presenteren en stileren van woningen. Zij werken daarbij in heel Nederland exclusief samen met actieve makelaars. De aanpak kan daarbij variëren van het tijdelijk plaatsen van gehuurde meubels tot het leggen van nieuwe vloeren of het herinrichten van de tuin. Om dit succesvol te laten verlopen moeten afspraken worden gemaakt en ingepland. En er moet op een professionele wijze gecommuniceerd worden met woningverkopers, makelaars en dienstverleners.

Effectieve aanpak

Admix Connect heeft naast de nieuwe website ook een helder en gebruiksvriendelijk extranet gebouwd op het Zerniq platform. Hierin kunnen makelaars zelf online nieuwe projecten aanmelden bij AV2, ook vanuit Funda. De betreffende woning doorloopt een proces van Invoeren, Inplannen, Rapportage, Uitgevoerd en eindigend bij Download.

Het systeem verstuurt na elke ingevoerde actie e-mails naar de betreffende personen en werkt de status van de woning bij. De woningen worden centraal ingepland en nadat de ingeplande diensten zijn uitgevoerd kunnen de dienstverleners (zoals woonstylistes) hun rapportage en foto’s toevoegen. Als alle stappen van het proces zijn doorlopen dan krijgt een woning automatisch de status Uitgevoerd en kan de makelaar de rapportage met foto’s, artist impressions of filmpjes downloaden.

Resultaat

Het systeem houdt gedurende het hele traject alle betrokkenen gestructureerd op de hoogte. Geautomatiseerd maar toch verzorgd en persoonlijk. Het extranet biedt overzicht van alle lopende projecten en maakt de hele work flow efficiënter. Hierdoor kan AV2 haar aandacht nog meer richten op haar creatieve en succesvol gebleken dienstverlening.

Oplossing: maatwerk extranet

 

Beproefde oplossingen

Alleen vertellen wat we kunnen betekenen in websites, e-mailmarketing en webapplicaties is niet voldoende. Transparant als we zijn, gaan we graag een stap verder. We tonen onze effectieve, gestructureerde aanpak ook aan met beproefde, succesvolle cases voor opdrachtgevers. Laat u dus inspireren door de slimme, renderende oplossingen die we de afgelopen jaren ontwikkeld en gerealiseerd hebben.