040 213 01 12

E-mailings maken, verzenden en vervolgens de resultaten analyseren

Wilt u snel en eenvoudig een nieuwsbrief versturen naar uw relaties? Verrast u binnenkort potentiële klanten met een bijzondere actie? Of zoekt u een handige online tool om klanten uit te nodigen voor kleine en grote events? Geef nu met Copernica Marketing Software in enkele stappen vorm en inhoud aan uw e-mailmarketing. En maak, verzend en analyseer volledig geautomatiseerd uw gepersonaliseerde e-mailcampagnes en sms-berichten.

Interactie door actie, reactie en vervolgactie

Als u een e-mailing verzonden hebt, registreert Copernica de views, foutmeldingen en kliks. Al deze gegevens worden automatisch opgeslagen. In de statistieken ziet u in één oogopslag wat uw mailing teweeg heeft gebracht. Zonodig koppelt u een automatische vervolgactie aan de reactie van de ontvanger op uw e-mailing of nieuwsbrief. Stap voor stap verrijkt u zo uw database. De verrijkte database is weer het vertrekpunt voor een volgende marketingactie. Die is vanzelfsprekend helemaal toegesneden op de behoefte van uw doelgroep.

Copernica is de beste keuze voor

  • Event driven campagnes
    (communicatie rond evenement, zoals beurs of seminar)
  • Actiematige campagne
    (introductie nieuw product of reclamecampagne)
  • Informerende communicate
    (nieuwsbrieven)

Partner en reseller van Copernica

Heeft de kracht van Copernica Marketing Software uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Pluk dan de vruchten van de creativiteit en expertise van Admix Connect. Al jaren maken wij als partner en reseller gebruik van deze beproefde software. Interesse? Bel of mail voor een demonstratie.