040 213 01 12

Zoekmachineoptimalisatie zoals het hoort en scoort

Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) trekt u meer bezoekers naar uw website. Hoe hoger u scoort in zoekmachines als Google, hoe groter de kans op conversie. Zoekmachineoptimalisatie is uitgegroeid tot een essentiële schakel in de internetstrategie van uw bedrijf. Admix Connect ontwikkelt en bouwt websites die Google-proof zijn. De webpagina’s die wij bouwen zijn eenvoudig te indexeren. Gebruikte techniek en zuivere html-codes zijn hier 100% op afgestemd.

Gedrag bezoekers meten en bijsturen

SEO heeft meer om het lijf dan goed vindbaar zijn alleen. Dankzij Google Analytics meet u eenvoudig hoe bezoekers op uw site komen en zich gedragen. Welke pagina's worden veel bezocht? Bij welke pagina’s haken ze af? We verstaan de kunst om uw website op basis van deze gegevens bij te sturen. Zo stimuleren we bezoekers om bestellingen te plaatsen, documentatie op te vragen of contact op te nemen.

Onafhankelijk advies

Voor strategie en content werkt Admix Connect samen met externe specialisten in SEO en conversie. Zo weet u zeker dat u een onafhankelijk advies krijgt.